joi, 6 decembrie 2018

Organizarea și desfășurarea concursului RK

Concursul RK


1. Pe data de 1 a fiecărei luni Cezar Florin Ciobîcă postează Invitația de participare pe blogul RK. Linkul acestei postări este trimis prin email cele două grupuri yahoo, GRUPUL RO KU (161 membri) și ROMANIAN HAIKU (141 membri).

2. Între 1 și 14, prin intermediul formularului integrat în invitația de participare, sînt colectate automat poemele participanților într-un tabel aflat pe Google Drive

3. Din cînd în cînd, Corneliu Traian Atanasiu copiază  înregistrările din tabelul GD și le reformatează într-un tabel Word pentru a le folosi la întocmirea tabelului voturilor și al rezultatelor. De fiecare dată trimite celor înregistrați pînă atunci confirmări prin email.

4. Pe data de 15, CTA face tabelul voturilor pe care îl trimite Liviei Ciupav, care va înregistra voturile participanților, trimițînd fiecăruia un email de confirmare, pînă pe data de 21.

5. În dimineața de 22, CTA redactează postarea cu rezultatele concursului. Copiază o parte din tabelul  voturilor pentru a obține tabelul rezultatelor pe care-l ordonează în ordine descrescătoare a punctajului și-l formatează cu culorile de rigoare. Prezintă poemele clasate pe primele șase locuri. Adaugă postării două imagini, una cu statistica etapei și a doua cu diploma premiului special. Apoi postează totul pe RK.

6. Linkul postării împreună cu tabelul voturilor e trimis pe cele două grupuri yahoo. Același link este postat și pe grupul fb Autori de haiku români.

7. În săptămîna ce urmează, CTA face diplomele pentru locurile I-III, le printează și laminează. Le cere premiaților să-și aleagă un volum din lista ce cărți disponibilă. Cînd a obținut totul expediază prin poștă premiile.

Niciun comentariu: