duminică, 16 iunie 2024

Organizarea și desfășurarea concursului RH

 

Concursul ROMANIAN HAIKU este un concurs săptămînal și ordinea desfășurării este următoarea:

 

1. În fiecare luni, dimineața, Cristina Angelescu postează Invitația de participare la concurs pe blogul Romanian Haiku (rohaiku.blogspot.com). Linkul acestei postări este afișat pe grupul facebook  Autori de haiku din România.

 

2. Participanții trimit poemele până Joi, orele 24:00, pe adresa angelescusorin@yahoo.com.

 

3. În dimineața zilei de vineri, Cristina Angelescu întocmește lista poemelor primite la concurs (preluate din email-uri) și o postează pe blogul  RH împreună cu Invitația la vot. Linkul acestei postări este afișat și pe grupul facebook  Autori de haiku din România.

 

4. Fiecare participant trimite până sâmbătă, orele 21:00 votul pe adresa votsaptamanalhk@gmail.com  .

 

5. Tot în ziua de vineri, socotitorul primește de la Cristina Angelescu lista poemelor cu numele autorilor. În prezent, socotitorii rezultatelor concursului sunt trei și alternează săptămânal: Cristina Angelescu, Valerian Dincă și Mihaela Iacob.


6. Socotitorul  fiecărei etape preia voturile participanților din email-uri, le introduce într-un tabel de calcul în format Excel și stabilește rezultatele în ordinea descrescătoare a punctajului rezultat.


5. Duminică dimineața, socotitorul redactează rezultatele concursului și le postează pe blogul  RH. Linkul acestei postări, însoțit de fișierul cu tabelul de calcul al voturilor este afișat pe grupul facebook  Autori de haiku din România.

 

6. Câstigătorul concursului își va edita diploma după șablonul găsit la Premii și distincții și o va trimite socotitorului sau lui CTA pentru a fi postată pe blog.

 

Pentru buna desfășurare a concursului și activității socotitorilor se cere autorilor participanți să respecte termenele limită stabilite și enumerate mai sus.